Weboldalunk a többi webshophoz hasonlóan cookie-kat használ a jó működés és a felhasználók kényelme érdekében. Részletek az Adatkezelési tájékoztatóban.

Sorjázás keresztfuratok belsejében

A keresztfuratok sorjázáshoz elsősorban ajánlott szerszám az Orbitool, ahol a főfurat és keresztfurat aránya akár 1:1 is lehet. A GMO használható, ahol a főfurat átmérője legalább duplája a keresztfuraténak, a Burraway és Burr-Off esetén nagyobb mint 3:1 arány szükséges.

                   

Rendezés:

BURRAWAY furatsorjázó

Ø 2-50 mm furatok elejének és végének sorjázása egy műveletben.
Keresztfuratok 3:1 arány felett.
Egyszerűen kezelhető, minden géptípuson használható. Rugózó pengével távolítja el a sorját egy műveletben, a munkadarab megfordítása és forgásirány váltás nélkül. 
3 típus mérettől függően: MA, MB, MC.

Katalógus    Forgácsolási adatok   

Raktáron

GMO sorjázó kis furatokhoz

Precíz és alapos sorjázás keményfém pengével a furat elején és végén, sík és íves peremeken - másodpercek alatt. Keresztfuratokhoz, ha az átmérők aránya legalább 1,5:1. Minden gépen használható, CNC gépre ideális. ►Részletes ismertető     

Angol     Német)   Katalógus

Kérdezzen rá!

ORBITOOL sorjázó keresztfuratokhoz

Keresztfuratok belső sorjázása Ø 3,2 mm-től. A furatok aránya 1:1 is lehet. A sorjázást a rugalmas szárra erősített keményfém maró forgó, bolygó és előre-hátra mozgása végzi. CNC gépen egy- és kétoldalas, kézi csiszológéppel egyoldalas használható.

Katalógus    Rövid infó  

Raktáron