Weboldalunk a többi webshophoz hasonlóan cookie-kat használ a jó működés és a felhasználók kényelme érdekében. Részletek az Adatkezelési tájékoztatóban.

Rólunk

A PERFOR szerszám webshop egy internetes szerszámbolt, amely a francia Tivoly és Magafor fémforgácsoló szerszámok, a svéd SmiCut menetmarók, a német Dick reszelők és a Cogsdill szerszámok, valamint Darex, Cuoghi és Kaindl fúróélező gépek értékesítésével foglalkozik. 

A webshop üzemeltetését a PERFOR Szerszámkereskedelmi Kft kezdte, aki 1998 óta importálta és értékesítette a fenti szerszámokat Magyarországon. A termékek forgalmazását 2018-2020 között fokozatosan átvette a Perfortek Kereskedelmi Kft, aki a webshopon keresztül érkező rendeléseket is teljesíti. A webshopot a Shoprenter működteti, a tartalom karbantartását és fejlesztését Bánkuti József e.v. végzi.

A szerszámbolt kínálata:

CNC forgácsoláshoz nagy teljesítményű keményfém és gyorsacél fúrók, marók, menetfúrók, menetmarók, dörzsárak nagy választéka raktárról, vagy rövid szállítási idővel..

Professzionális használatra és igényes barkácsoláshoz különféle kézi és kisgépes szerszámokat kínálunk:  fém-, fa- és betonfúrókat, süllyesztőt, kézi menetfúrót és dörzsárat, rotormarót, reszelőt, csavarozó biteket, drótkorongot, gyémánt és flex vágótárcsát, körfűrészt, dekopír fűrészt, felsőmarót.

A profi szerszámok mellett olcsóbb, de megfelelő minőségű, alkalmi használatra való szerszámokat is vannak a webshop kínálatában.