Weboldalunk a többi webshophoz hasonlóan cookie-kat használ a jó működés és a felhasználók kényelme érdekében. Részletek az Adatkezelési tájékoztatóban.
Termékcsoportok

Fém-megmunkáló szerszámok

Állványos, oszlopos, vezetékes és akkus kisgéphez, vagy kézi megmunkáláshoz (nem CNC géphez) ajánlott szerszámok

Állványos, oszlopos, vezetékes és akkus gépek

Kisgépes és kézi fémforgácsolásnál fontos szempont, hogy minél kisebb erőt kelljen kifejteni a munka során és a szerszám legyen tartós. A nagy élettartamú szerszám kisebb energiát igényel, szebben dolgozik és kevésbé balesetveszélyes.

Csigafúró készletek

5-6-7-10-12-17-18-19-25-26-32-41-51-91 részes Standard, HSS, TiN, FURIUS, HSSE, INOXHSSE8 csigafúró készletek
Lásd méretenként

Fémforgácsoló szerszámok

Kisgépes és kézi fémforgácsolásnál fontos szempont, hogy minél kisebb erőt kelljen kifejteni a munka során és a szerszám legyen tartós. A nagy élettartamú szerszám kisebb energiát igényel, szebben dolgozik és kevésbé balesetveszélyes. A munkára tudunk koncentrálni a bosszantó és időigényes gyakori szerszámcsere helyett. Kínálunk olcsóbb szerszámot is alkalmi munkához, de professzionális használatra és igényes barkácsoláshoz inkább az erősebb PRO és a TECHNIC minőséget ajánljuk. 

Fémforgácsoló szerszám kínálatunk kisgéphez és kézi használatra: 

csigafúró, magfúró, lemezfúró, süllyesztők, menetfúrók és metszők, rotormarók, flex vágókorongok, szúrófűrészek fémhez, csavarozó bitek, reszelők és hordozható fúróélező gépek.

Kisgéppel végzett fémfúráshoz, menetfúráshoz, lemezfúráshoz olyan szerszámokat ajánlunk, amelyek erre a célra optimálisak. Például a fémfúrók geometriája úgy van kialakítva, hogy kisebb előtoló erőt igényelnek, így az egész napos munka kevésbé fárasztó. Vannak olyan fémfúrók, menetfúrók és süllyesztők, amelyek a fúró-csavarozógépbe közvetlenül befogható hatszögletű szárral (Hexa befogás) rendelkeznek, így nem kell a gépet váltogatni a szereléshez szükséges furatok, menetek kifúrásához.. A lemezfúrók és a körkivágó olyan szerszám, amelyet szinte csak kisgéppel használnak.