Weboldalunk a többi webshophoz hasonlóan cookie-kat használ a jó működés és a felhasználók kényelme érdekében. Részletek az Adatkezelési tájékoztatóban.

Cogsdill sorjázó szerszámok

Egyszerű megoldások furatok elejének és végének gépi sorjázására CNC megmunkáló központon és egyszerűbb gépeken egyaránt. Az amerikai Cogsdill cég speciális szerszámokat gyárt 1914 óta az autó-, a repülőgép és az olajipar részére ...>>

Rendezés:

BURRAWAY furatsorjázó

Ø 2-50 mm furatok elejének és végének sorjázása egy műveletben.
Keresztfuratok 3:1 arány felett.
Egyszerűen kezelhető, minden géptípuson használható. Rugózó pengével távolítja el a sorját egy műveletben, a munkadarab megfordítása és forgásirány váltás nélkül. 
3 típus mérettől függően: MA, MB, MC.

Katalógus    Forgácsolási adatok   

Raktáron

Burraway tartozékok

Tartalék penge Burraway sorjázóhoz: 
HSS gyorsacél penge, TiN bevonattal nagyobb éltartam, keményfém: merev gépen nagy fordulat, kimagasló éltartam.
Szerelt tüske 3 mm alatt pengecsere helyett. 
3 méretcsoport: MA, MB, MC. 

Katalógus

Raktáron

MICRO BURRAWAY sorjázó - CMB

Ø 1,0 - Ø 2,3 mm furatok elejének és végének sorjázása egy műveletben. Rugózó gyorsacél pengével távolítja el a sorját a munkadarab megfordítása nélkül. Nem kell forgásirányt váltani.

Katalóguslap

2-4 hét (általában)

BURR-OFF sorjázó szerszám

Ø1,6 mm - 25,8 mm furatok elejének és végének sorjázása a Burraway sorjázóhoz hasonló elven, de annál hosszabb furatokhoz is alkalmas. A sorja eltávolítása a szerszám rugózó szárán kialakított éllel történik (videó). 

  Katalógus 

2-4 hét (általában)

Ellipti-Bur sorjázó ferde furatokhoz

Elliptikus furatperemek precíz külső sorjázásához való szerszám. Ferdén befúrt furatoknál, vagy egy hengerpalást (rúd, cső) keresztfuratánál az Ellipti-Bur automatikusan követi a furat peremét, nem igényel semmilyen geometriai számítást. ►Működése

Cogsdill katalógus      Részletes ismertető

2-4 hét (általában)