Weboldalunk a többi webshophoz hasonlóan cookie-kat használ a jó működés és a felhasználók kényelme érdekében. Részletek az Adatkezelési tájékoztatóban.

A legjobb menetszerszámok

Ez a felsorolás a legtermelékenyebb szerszámokat tartalmazza metrikus menetek korszerű gyártásához.

Rendezés:

M - Gépi menetfúró INOX e.h. -A582,A682,IT2

Erősen ötvözött és korrózióálló acélhoz 1300 MPa-ig. Egyenes hornyú HSSEE porkohászati gyorsacél gépi menetfúró átmenő furathoz. 
A582/A682 - Inox profil, eloxált felület
IT2 - TiCN bevonat (kék gyűrű) intenzív
A502/A602 - fényes felület, normál profil.

Katalóguslap, forgácsolási adat

Raktáron

M - Gépi menetfúró INOX 35° -A585,A685,IT5

Erősen ötvözött és korrózióálló acélhoz 1300 MPa-ig. HSSEE porkohászati gyorsacél gépi menetfúró csavart horonnyal zsákfuratokhoz.
A585/A685 - Inox profil, eloxált felület
IT5 - TiCN bevonat (kék gyűrű) intenzív
A505/A605 - fényes felület, normál profil.

Katalóguslap, forgácsolási adat

Raktáron

M - Gépi menetfúró ALU e.h. -A508,A608,AT2

Alumínium-ötvözetekhez optimális HSSEE porkohászati gyorsacél gépi menetfúró egyenes horonnyal átmenő furatba. 
A508/A608 - fényes felület
AT2 - TiN bevonat, intenzív

Katalóguslap és forgácsolási adat

Raktáron

M - Gépi menetfúró ALU 35-45° -A506,A606,AT5

Alumínium-ötvözetekhez optimális HSSEE gépi menetfúró csavart horonnyal zsákfuratba.
A506 -  fényes felület 45° horony
AT5 - TiN bevonat 35° horony, ritkított 

 Katalóguslap és forgácsolási adat

Raktáron

M - Menetformázó STEEL -ST9

Képlékeny menetalakító szerszám 10-12%-nál nagyobb fajlagos nyúlású acélhoz. Porkohászati gyorsacél, TiN bevonat, kenőhorony.  A menetfúráshoz képest termelékenyebb, nagyobb élettartamú, kisebb a törésveszély, erősebb a menet. Ügyeljünk a helyes előfúrási méretre és arra, hogy a kenés folyamatos legyen. 

Katalóguslap    Forgácsolási adat

 
Raktáron

M - Menetformázó INOX - IT9

Képlékeny menetalakító szerszám 10-12%-nál nagyobb fajlagos nyúlású korrózióálló acélhoz. HSSEE porkohászati gyorsacél TiCN bevonattal, kenőhoronnyal  A menetfúráshoz képest termelékenyebb, nagyobb élettartamú, kisebb a törésveszély, erősebb a menet. Ügyeljünk a helyes előfúrási méretre és arra, hogy a kenés folyamatos legyen.

Katalóguslap     Forgácsolási adat

Raktáron

M - Menetformázó ALU -AT9

Képlékeny menetalakító szerszám 10-12%-nál nagyobb fajlagos nyúlású alumíniumhoz. HSSEE porkohászati gyorsacél, TiN bevonat, kenőhorony nélkül. A menetfúrásnál termelékenyebb, nagyobb élettartam, kisebb törésveszély, erősebb menet. Ügyeljünk a helyes előfúrási* méretre és a folyamatos kenésre. 

Katalóguslap    Forgácsolási adat

Raktáron

M - Menetmaró -NB

​Keményfém menetmaró furat-menetekhez TiAlCN bevonattal. Kedvező rövid forgács, pontosság, alkalmas minden fémhez 65 HRC-ig. Az NB típus előnye, hogy a sorjázás automatikusan megvalósul a menetmaráskor külön költség nélkül. 

Egy szerszámmal készülnek az azonos emelkedésű különböző átmérőjű és tűrésű jobbos és balos menetek átmenő és zsákfuratban. A szerszámot a menet emelkedése és hossza alapján kell kiválasztani.

Katalóguslap    Forgácsolási adat

Raktáron

M - Menetmaró belső hűtéssel -NBK

Keményfém maró furat-menetekhez TiAlCN bevonattal. Az NBK típus előnye, hogy a sorjázás automatikusan megvalósul a menetmaráskor külön költség nélkül. Az axiális kivezetésű belső hűtés zsákfuratokhoz ajánlott minden acélötvözethez 65 HRc-ig. 

Katalóguslap    Forgácsolási adat  

2-3 nap (általában)

M - Menetmaró radiális belső hűtéssel -NBT

Keményfém maró furat-menetekhez TiAlCN bevonattal. Az NBT típus előnye, hogy a sorjázás automatikusan megvalósul a menetmaráskor külön költség nélkül. Az radiális kivezetésű belső hűtés átmenő furatokhoz ajánlott minden acélötvözethez 65 HRc-ig. 

Katalóguslap     Forgácsolási adat

Kérdezzen rá!

Menetmaró szár, 2-lapkás -SR

A váltólapkás menetmaró gazdaságos megoldás nagyobb meneteknél 6 mm menetemelkedésig. Kíméli a gépet, mert a forácsolóerők sokkal kedvezőbbek, mint menetfúrásnál. Egy szárban azonos hosszméretű, de többféle menetemelkedésű lapka használható. 

Katalóguslap

2-4 nap (általában)

Esztergakés menethez és beszúráshoz -FourCut

FourCut késszár négyélű külső menetesztergáló és beszúró lapkához. Stabilabb, olcsóbb, és más előnyei* vannak. A késszár ára a lapkát nem tartalmazza.

Katalógus forgácsolási adatokkal

Raktáron