Weboldalunk a többi webshophoz hasonlóan cookie-kat használ a jó működés és a felhasználók kényelme érdekében. Részletek az Adatkezelési tájékoztatóban.

Különleges anyagokhoz ajánlott szerszámok

Tivoly AERO és THOMAS katalógus 

           

A Tivoly cég, mint az AERBUS beszállítója 20 éves tapasztalattal rendelkezik a repülőgépgyártásnál használt különleges anyagok (karbonszálas műanyag, alumíniumötvözetek, kompozít anyagok, titán ötvözetek) megmunkálásában. Ezek az anyagok máshol is előfordulhatnak, például járműveknél, sportszereknél és egyéb innovációknál.

Repúlőgépgyártás szerszámai  

Repúlőgépgyártás szerszámai

Rendezés:

W-hegyű keményfém fúró -PWK

Rétegelt anyagokhoz való keményfém csigafúró három csúcsú (a fafúrókhoz hasonló) élgeometriával . Elkerülhető a rétegleválás, vagy más rongálódás a furat végén, amikor a fúró kilép az anyagból.

Ajánlott laminált lemezek, rétegelt fa és kompozit anyagok fúrásához. Különösen optimális kevlárhoz.

Katalóguslap    Forgácsolási adat

Kérdezzen rá!

Inverz központozós keményfém csigafúró -PI+C

Rétegelt anyagokhoz való keményfém csigafúró befelé kúpos csúcsprofillal és központozó csúccsal. Elkerülhető a rongálódás a furat végén, amikor a fúró kilép az anyagból.

KÉZI FÚRÁSHOZ AJÁNLOTT !

Ajánlott laminált lemezek, rétegelt fa és kompozit anyagok fúrásához. Normál és hosszú kivitelben készül. Méretek a katalóguslapon.

Katalóguslap    Forgácsolási adat

Kérdezzen rá!

Inverz-hegyű keményfém csigafúró -PI

Rétegelt anyagokhoz való keményfém csigafúró befelé kúpos csúcsprofillal. Elkerülhető a rongálódás a furat végén, amikor a fúró kilép az anyagból. Ajánlott laminált lemezek, rétegelt fa és kompozit anyagok fúrásához. 

CSAK GÉPI FÚRÁSHOZ !

Katalóguslap    Forgácsolási adat

Kérdezzen rá!

Kontúrmaró KOMPOZIT fúrócsúccsal -P684

Piramis fogazású keményfém maró kompozit anyagok, poliészter, üvegszál erősítésű műanyag, epoxigyanta és kevlár megmunkálásához. Fúrásra is alkalmas.

Katalóguslap

Raktáron

Kontúrmaró KOMPOZIT inverz csúccsal -P685

Piramis fogazású keményfém maró kompozit anyagok, poliészter, üvegszál erősítésű műanyag, epoxigyanta és kevlár megmunkálásához. Lemezfúrásra is alkalmas.

Katalóguslap

Raktáron

AERO szerszámok különleges anyagokhoz

A Tivoly cég, mint az AIRBUS beszállítója 20 éves tapasztalattal rendelkezik a repülőgépgyártásnál használt különleges anyagok (karbonszálas műanyag, alumíniumötvözetek, kompozit anyagok, titán ötvözetek) megmunkálásában. Ezek az anyagok máshol is előfordulhatnak, például járműveknél, sportszereknél és egyéb innovációknál.

Katalógus

Letölthető

Keményfém fúró zárcilinderhez

Edzett acél zárcilinderek gyors és professzionális megfúrásához való speciális keményfém fúró. Használata kenőolajjal, a videó szerint.

Zárcilinder fúró ismertetőIsmertető

Kérdezzen rá!