Weboldalunk a többi webshophoz hasonlóan cookie-kat használ a jó működés és a felhasználók kényelme érdekében. Részletek az Adatkezelési tájékoztatóban.
Termékcsoportok

Gyémántfúró

Greslap, csempe, üveg és más rideg anyag átfúrásához - szárazon, vagy vízhűtéssel

Nincs repedésveszély, jó minőségű, körkörös, kitöredezés mentes furatokat készít ott, ahol más fúró nem nyújt jó eredményt. 

Gyémántfúró száraz fúráshoz

Ø 5-68 mm
Gyémánt szemcsés fúró kemény burkolólapok, gres, csempe, porcelán, üveg, márvány és gránit táblák precíz átfúrásához. Nem igényel vízhűtést. ►4 típus

Raktáron

Gyémántfúró, vizesen dolgozó

Ø 5-25 mm
Gyémánt szemcsés fúró. Kemény burkolólapok, gres, csempe, porcelán, üveg, márvány és gránit táblák precíz átfúrásához. Vízhűtés szükséges!

Raktáron

Gyémántfúró szivacsbetéttel

Ø 35-110 mm
Gyémánt szemcsés fúró. Kemény burkolólapok, gres lapok, csempék, porcelánok, üveg, márvány és gránit táblák precíz átfúrásához.

Raktáron

5 részes gyémántfúró készlet

Ø 5-6-8-10 mm gyémántfúró hűtővíz adagoló fúróvezető sablonnal. Kemény burkolólap, gres lap, csempe, stb átfúrásához. 
Cikkszám: 1200082 0002

Raktáron

6 részes gyémántfúró készlet

Ø 35-44-53-65-67-83 mm. Ideális szerszám kemény burkolólapok, gres lapok, csempék, porcelánok, üveg, márvány és gránit táblák átfúrásához. 
Cikkszám: 1200057 0002

Raktáron

Hűtővíz adagoló és vezetősablon gyémántfúróhoz 5-25 mm

A gyémántfúró használatát megkönnyíti, mert a fúrót a kívánt pozícióban tartja és a hűtővíz folyamatosan éri a gyémánt szemcséket.

Raktáron

Fúróvezető készülék 6-127 mm

A gyémántfúró használatát megkönnyíti a fúróvezető készülék, amely biztosítja, hogy a fúró a kívánt pozícióban maradjon.
Cikkszám: 1110092 452010

Raktáron

Száraz gyémántfúró 

 

Száraz és vizes gyémántfúró

 


  

Szárazon

  

Vízhűtéssel

 

Csempe, burkolólap, gres lap, üveg, kerámia fúrása repedés nélkül

A gyémántfúró ideális szerszám kemény burkolólapok, gres lapok, csempék, porcelánok, márvány és gránit táblák átfúrásához. Jó minőségű, körkörös, kitöredezés mentes furatokat készít ott, ahol a hagyományos keményfém csempefúrófúró, vagy üvegfúró nem nyújt jó eredményt.

A gyémántszemcsés dolgozó réteg és a speciális geometria kitűnő
teljesítményt biztosít a furat szélének kitöredezése nélkül. A koronafúró a
fúrás során meghagy egy magrészt, amely megvezeti a fúrót és
megakadályozza a félrecsúszást. A mag a fúró oldalán levő nyíláson
keresztül távozik.

A vizhűtéses gyémántfúróhoz akkumulátoros, vezeték nélküli fúrógépet használjunk. A fordulatszám tág határok között változhat (600-2000 ford/perc). A víz bejutását a kis gyémántfúróknál a szerszám kerületén levő spirálhorony, nagy gyémántfúróknál a szerszám belsejébe helyezett szivacs biztosítja. A gyémántfúrószerszám használatát megkönnyíti a fúróvezető és vízhűtő készülék, amely a kisebb gyémántfúrókkal tartozékként is kapható, a nagyobbakhoz pedig megvásárolható. 

A száraz gyémántfúró nem igényel vízhűtést, mert parafinnal van töltve, amely biztosítja a szükséges kenést. Vezetékes fúrógéppel is használható. Magas hőfokon forrasztott gyémántszemcsék. Fordulatszám a kis méreteknél kb 2200 ford/perc, a nagyoknál 1100 ford/perc, így gyorsabb, mint a vízhűtéses. 


​ Gyémántfúró száraz fúráshoz

Gyémántfúró száraz fúráshoz