Weboldalunk a többi webshophoz hasonlóan cookie-kat használ a jó működés és a felhasználók kényelme érdekében. Részletek az Adatkezelési tájékoztatóban.
Termékcsoportok
ORBIDRIVE kézi sorjázógép

ORBIDRIVE kézi sorjázógép

Az Orbidrive készülék az Orbitool szerszámmal együtt ideális megoldás keresztfuratok kézi sorjázására. Ergonomikus kialakítás, könnyű kezelés. 

Elérhetőség: 2-3 hét (általában)
Átlagos értékelés: Értékeld a terméket!

Termékinfó

ORBIDRIVE kézi sorjázógép

Az ORBITOOL szerszámmal a sorjázást a rugalmas szárra erősített keményfém maró forgó, bolygó és előre-hátra mozgása végzi. Anyagleválasztás csak a furatperemeken történik, a polírozott acéltárcsa megvédi a furat felületét. Méret: Ø 3,2 mm-nél nagyobb furatokhoz.


ORBIDRIVE kézi sorjázógép

Az Orbidrive készülék az Orbitool szerszámmal együtt ideális megoldás keresztfuratok kézi sorjázására. 
Ergonomikus kialakítás, könnyű kezelés.

Részei:

- kézi csiszológép (max.fordulatszám 35000/min)
- trafó
- lábpedálos szabályozó
- Ø3 befogópatron
- 4 féle csökkentőhüvely

Előnyei:
- nincs rezgés a kézicsiszolóban
- kompakt kialakítás
- zajmentes
- fordulatszám szabályozás lábpedállal

A sorjázási folyamat jól irányítható. A szerszám bevezetése során a furat felülete nem sérül, a furat falát megvédi a polírozott acéltárcsa. A sorja eltávolítását a forgó szerszám ki-be húzogatásával végezzük, de anyagleválasztás csak a peremeken történik. Lásd a videót.


Kézből végzett sorjázás:

Lásd a videót (feljebb)

A kézi sorjázás bármilyen elektromos ill. akkus kisgéppel végezhető max. 10.000 fodulatszámon (a peneumetikus készülékeknek általában nagyobb a fordulata), de optimális megoldásként az Optidrive készülék ajánlott.

►Keresztfuratok sorjázása CNC gépen, vagy kézi csiszológéppel


ORBITOOL sorjázó keresztfuratokhoz

Keresztfuratok belső sorjázása Ø 3,2 mm-től. A furatok aránya 1:1 is lehet. A sorjázást a rugalmas szárra erősített keményfém maró forgó, bolygó és előre-hátra mozgása végzi. CNC gépen egy- és kétoldalas, kézi csiszológéppel egyoldalas használható.

Kérdezzen rá!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.