Weboldalunk a többi webshophoz hasonlóan cookie-kat használ a jó működés és a felhasználók kényelme érdekében. Részletek az Adatkezelési tájékoztatóban.

ORBIDRIVE kézi sorjázógép

Az Orbidrive készülék az Orbitool szerszámmal együtt ideális megoldás keresztfuratok kézi sorjázására. Ergonomikus kialakítás, könnyű kezelés. 

Elérhetőség: 2-3 hét (általában)
Cikkszám: ORBI-24-56..
Értékeld a terméket!

Termékinfó:

ORBIDRIVE kézi sorjázógép

.

Az ORBITOOL szerszámmal a sorjázást a rugalmas szárra erősített keményfém maró forgó, bolygó és előre-hátra mozgása végzi. Anyagleválasztás csak a furatperemeken történik, a polírozott acéltárcsa megvédi a furat felületét. Méret: Ø 3,2 mm-nél nagyobb furatokhoz.


ORBIDRIVE kézi sorjázógép

Az Orbidrive készülék az Orbitool szerszámmal együtt ideális megoldás keresztfuratok kézi sorjázására. 
Ergonomikus kialakítás, könnyű kezelés.

Részei:

- kézi csiszológép (max.fordulatszám 35000/min)
- trafó
- lábpedálos szabályozó
- Ø3 befogópatron
- 4 féle csökkentőhüvely

Előnyei:
- nincs rezgés a kézicsiszolóban
- kompakt kialakítás
- zajmentes
- fordulatszám szabályozás lábpedállal

A sorjázási folyamat jól irányítható. A szerszám bevezetése során a furat felülete nem sérül, a furat falát megvédi a polírozott acéltárcsa. A sorja eltávolítását a forgó szerszám ki-be húzogatásával végezzük, de anyagleválasztás csak a peremeken történik. Lásd a videót.


Kézből végzett sorjázás:

Lásd a videót (feljebb)

A kézi sorjázás bármilyen elektromos ill. akkus kisgéppel végezhető max. 10.000 fodulatszámon (a peneumetikus készülékeknek általában nagyobb a fordulata), de optimális megoldásként az Optidrive készülék ajánlott.

►Keresztfuratok sorjázása CNC gépen, vagy kézi csiszológéppel


ORBITOOL sorjázó keresztfuratokhoz

Keresztfuratok belső sorjázása Ø 3,2 mm-től. A furatok aránya 1:1 is lehet. A sorjázást a rugalmas szárra erősített keményfém maró forgó, bolygó és előre-hátra mozgása végzi. CNC gépen egy- és kétoldalas, kézi csiszológéppel egyoldalas használható.

Kérdezzen rá!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!