Weboldalunk a többi webshophoz hasonlóan cookie-kat használ a jó működés és a felhasználók kényelme érdekében. Részletek az Adatkezelési tájékoztatóban.

Kúpsüllyesztő készletek -Magafor

Gyártó: MAGAFOR

Kúpsüllyesztő készletek ipari használatra bevonat nélkül és bevonattal:
Háromélű 60° HSSE,
Háromélű 90° HSSE és HSSE8
Egyélű 90° HSSE ALU

Megrendelhető a terméklapokon (lent)

Értékeld a terméket!
Cikkszám: M-KLT
Elérhetőség: Kérdezzen rá!
Szállítási díj (csomagpontra)*: 1.143 Ft

Termékinfó:

Kúpsüllyesztő készletek -Magafor

.

60° HSSE kúpsüllyesztő - M432/M4832 - készletben is

60° kúpsüllyesztő        60° HSSE kúpsüllyesztő     

Háromélű süllyesztő 60° kúpszöggel. HSSE kobaltos gyorsacél ötvözött acélhoz és más fémekhez. Kúpsüllyesztésre és szögmarásra is használható. 

Igényes használatra kifejlesztett horonyalak: állandó rádiusz a kis átmérőtől a külső átmérőig; konstans 20° homlokszög; azonos szögű excentrikus hátraköszörülés. A kopásálló TiN bevonat ötvözött acélnál is jó éltartamot biztosít.

 

90° HSSE kúpsüllyesztő - M431/M4831 - készletben is

90° háromélű kúpsüllyesztő        90° HSSE kúpsüllyesztő    

HSSE kobaltos gyorsacél háromélű süllyesztő 90° kúpszöggel hengeres szárral.  Legnagyobb választék. Igényes használatra kifejlesztett horonyalak: állandó rádiusz a kis átmérőtől a külső átmérőig; konstans 20° homlokszög; azonos szögű excentrikus hátraköszörülés.
TiN bevonattal nagyobb sebesség és éltartam.

 

90° HSSE8 Co8 kúpsüllyesztő - M436/M4936 - készletben is

        90° HSSE8 Co8 kúpsüllyesztő    

HSSE8 gyorsacél 8% kobalt tartalommal nehezen forgácsolható ötvözetekhez. Ezen anyagok megmunkálása merev gépet, stabil szerszám- és munkadarab befogást igényel. Kúpsüllyesztésre és szögmarásra is használható. Igényes horonyalak: állandó rádiusz a kis átmérőtől a külső átmérőig; konstans 20° homlokszög; azonos szögű excentrikus hátraköszörülés.
RedX hő- és kopásálló bevonattal erősen ötvözött és korrózióálló acélhoz, szerszámacélhoz is.

 

90° HSSE ALU kúpsüllyesztő M411/M4811 - készletben is

        90° HSSE ALU kúpsüllyesztő    

Átmenő furattal kialakított egyélű keresztfuratos (üreges) kúpsüllyesztő 90° kúpszöggel. HSSE kobaltos gyorsacél. Rezgésre nem hajlamos, síma, sorjamentes felületet ad. CNC gépen és kisgéppel, kézi előtolással egyaránt használható. Kenés ajánlott. 

Könnyűfémekhez és műanyaghoz ideális szerszám, de kevésbé merev gépen minden anyaghoz alkalmas, ha a háromélű süllyesztő egyenetlen, sokszögű felületet adna. TiN bevonattal tartósabb.

 


A Perfor szerszám webshop "Kúpsüllyesztő készlet" menüpontjában keresse a hasonló kategóriába tartozó többi szerszámot is. 
►Teljes szerszámlista A~Z abc sorrenben ITT*.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!