Weboldalunk a többi webshophoz hasonlóan cookie-kat használ a jó működés és a felhasználók kényelme érdekében. Részletek az Adatkezelési tájékoztatóban.
Termékcsoportok

Fém-megmunkáló szerszámok

Állványos, oszlopos, vezetékes és akkus kisgéphez, vagy kézi megmunkáláshoz (nem CNC géphez) ajánlott szerszámok

Kisgépes és kézi fémforgácsolásnál fontos szempont, hogy minél kisebb erőt kelljen kifejteni a munka során és a szerszám legyen tartós. A nagy élettartamú szerszám kisebb energiát igényel, szebben dolgozik és kevésbé balesetveszélyes.

Csigafúró készletek

5-6-7-10-12-17-18-19-25-26-32-41-51-91 részes Standard, HSS, TiN, FURIUS, HSSE, INOXHSSE8 csigafúró készletek
Lásd méretenként

Fémforgácsoló szerszámok

Kisgépes és kézi fémforgácsolásnál fontos szempont, hogy minél kisebb erőt kelljen kifejteni a munka során és a szerszám legyen tartós. A nagy élettartamú szerszám kisebb energiát igényel, szebben dolgozik és kevésbé balesetveszélyes. A munkára tudunk koncentrálni a bosszantó és időigényes gyakori szerszámcsere helyett. Kínálunk olcsóbb szerszámot is alkalmi munkához, de professzionális használatra és igényes barkácsoláshoz inkább az erősebb PRO és a TECHNIC minőséget ajánljuk. 

Fémforgácsoló szerszám kínálatunk kisgéphez és kézi használatra: 

csigafúró, magfúró, lemezfúró, süllyesztők, menetfúrók és metszők, rotormarók, flex vágókorongok, szúrófűrészek fémhez, csavarozó bitek, reszelők és hordozható fúróélező gépek.

Kisgéppel végzett fémfúráshoz, menetfúráshoz, lemezfúráshoz olyan szerszámokat ajánlunk, amelyek erre a célra optimálisak. Például a fémfúrók geometriája úgy van kialakítva, hogy kisebb előtoló erőt igényelnek, így az egész napos munka kevésbé fárasztó. Vannak olyan fémfúrók, menetfúrók és süllyesztők, amelyek a fúró-csavarozógépbe közvetlenül befogható hatszögletű szárral (Hexa befogás) rendelkeznek, így nem kell a gépet váltogatni a szereléshez szükséges furatok, menetek kifúrásához.. A lemezfúrók és a körkivágó olyan szerszám, amelyet szinte csak kisgéppel használnak.