Weboldalunk a többi webshophoz hasonlóan cookie-kat használ a jó működés és a felhasználók kényelme érdekében. Részletek az Adatkezelési tájékoztatóban.

Ponthegesztés lefúró

Rendezés:

Ponthegesztés és lemezfúró HSS -T374

Tivoly TPX típusú HSS gyorsacél lemezfúró ötvözetlen és gyengén ötvözött acéllemezhez. Ponthegesztés lefúrása hagyományos fúrógéppel az alsó lemez sérülése nélkül. Műanyag és alumíniumlemezek átfúrásához is alkalmas. 

Katalóguslap

Raktáron

Ponthegesztés lefúró HSSE Co5 -M201

A HSSE kobaltos gyorsacél fúró hagyományos fúrógépbe fogva professzionális használatra való ötvözött acéllemezhez. Két összehegesztett lemez közül a felsőt átfúrja az alsó lemez roncsolása nélkül. 

Katalóguslap

Raktáron

Ponthegesztés lefúró HSSE CarboTiN -M2901

A HSSE kobaltos gyorsacél ponthegesztés lefúró hő- és kopásálló CarboTiN bevonattal nagy szilárdságú acéllemezhez is alkalmas. Két összehegesztett lemez közül a felsőt átfúrja az alsó lemez roncsolása nélkül. 

Katalóguslap

Raktáron

Keményfém ponthegesztés lefúró -M8201

Keményfém fúró nagy szilárdságú acéllemezek ponthegesztéseinek lefúrásához hagyományos fúrógéppel. Különösen alkalmas az új nagyon nagy rugalmasságú (VHEL) fémlemezekhez. Éltartama többszörösen felülmúlja a gyorsacél fúrókét. Ajánlott fordulatszám: 500-800 ford/min.

Katalóguslap

Raktáron

Ponthegesztés lefúró pneumatikus gépbe

Ponthegesztés lefúráshoz pneumatikus ponthegesztés-lefúró gépbe. A szár lelapolása megakadályozza a fúró elfordulását, a végén levő 60° kúp a biztos pozicionálást segíti. 
- M202 - HSSE8 hattyúnyakú gépbe
- M203 - HSSE8 pisztolyfogantyús gépbe
- M2903 - HSSE8 Red'X bevonat
- M8203H - Keményfém Hard'X bevonat

Katalóguslap

Raktáron