Weboldalunk a többi webshophoz hasonlóan cookie-kat használ a jó működés és a felhasználók kényelme érdekében. Részletek az Adatkezelési tájékoztatóban.
Termékcsoportok

Marótárcsa sarokcsiszoló gépre

Ø115 és 125 mm-es sarokcsiszolón csiszolás helyett forgácsolás, keményfém váltólapkás marótárcsával. Fa és faalapú anyagok, valamint alumínium, réz és műanyagok kézi faragásához, marásához. 

Marótárcsa sarokcsiszolóra fához | WOOD-PLANE

Fa és faalapú anyagok kézi faragásához, marásához Ø115/125 mm-es sarokcsiszolóval. Csiszolás helyett forgácsolás, keményfém váltólapkás marótárcsával.  Elsősorban sík és domború felületekhez.
Raktáron

Marótárcsa sarokcsiszlóra fafaragáshoz | SUPER-CARVER

Fa és faalapú anyagok kézi faragásához, marásához Ø115-ös és Ø125-ös sarokcsiszolókon használható. Csiszolás helyett forgácsolás keményfém váltólapkás marótárcsával. Homorú felületekhez, bemélyítésekhez is alkalmas.

Raktáron

Marótárcsa sarokcsiszolóra | MULTI-PLANE

Alumínium-ötvözetek, fa és műanyagok megmunkálásához 115/125 mm-es sarokcsiszolóval.  Csiszolás helyett forgácsolás keményfém váltólapkás marótárcsával. Elsősorban sík és domború felületekhez.
Raktáron

Marótárcsa sarokcsiszolóra alumíniumhoz | Alu-Carver

Alumíniumötvözetek megmunkálásához 115-125 mm-es sarokcsiszolókon. Csiszolás helyett forgácsolás keményfém váltólapkás marótárcsával. Homorú felületekhez, bemélyítésekhez is alkalmas.
Raktáron