Weboldalunk a többi webshophoz hasonlóan cookie-kat használ a jó működés és a felhasználók kényelme érdekében. Részletek az Adatkezelési tájékoztatóban.
Termékcsoportok

Sorjázás keresztfuratok belsejében

A keresztfuratok sorjázáshoz elsősorban ajánlott szerszám az Orbitool, ahol a főfurat és keresztfurat aránya akár 1:1 is lehet. A GMO használható, ahol a főfurat átmérője legalább duplája a keresztfuraténak, a Burraway és Burr-Off esetén nagyobb mint 3:1 arány szükséges.

                   

Furatsorjázó BURRAWAY

Ø 2-50 mm furatok elejének és végének sorjázása egy műveletben. Rugózó pengével távolítja el a sorját egy műveletben, a munkadarab megfordítása nélkül. Egyszerűen kezelhető, minden géptípuson használható.

Raktáron

GMO sorjázó kis furatokhoz

Precíz és alapos sorjázás keményfém pengével a furat elején és végén, sík és íves peremeken Ø 0,8~15 mm-ig a választékban szereplő modulokat megfelelően összerakva. 

Kérdezzen rá!

ORBITOOL sorjázó keresztfuratokhoz

Keresztfuratok belső sorjázása Ø 3,2 mm-től. A furatok aránya 1:1 is lehet. A sorjázást a rugalmas szárra erősített keményfém maró forgó, bolygó és előre-hátra mozgása végzi. CNC gépen egy- és kétoldalas, kézi csiszológéppel egyoldalas használható.

Raktáron