Weboldalunk a többi webshophoz hasonlóan cookie-kat használ a jó működés és a felhasználók kényelme érdekében. Részletek az Adatkezelési tájékoztatóban.

Kemény burkolólapok átfúrása szépen, biztonságosan

-

 

Gyémántfúró

A  kemény burkolólapok, gres lapok, csempék, porcelánok, üveg, márvány és gránit táblák átfúrásához az ideális szerszám a gyémántfúró
Jó minőségű, körkörös, kitöredezés mentes furatokat készít ott, ahol más fúró nem nyújt jó eredményt.
 
A gyémántszemcsés dolgozó réteg és a speciális geometria kitűnő teljesítményt biztosít a furat szélének kitöredezése nélkül. A koronafúró a fúrás során meghagy egy magrészt, amely megvezeti a fúrót és megakadályozza a félrecsúszást. A mag a fúró oldalán levő nyíláson keresztül távozik.
Két változata van, vizesen és szárazan dolgozó.
 

Vizes gyémántfúró

Akkumulátoros, vezeték nélküli fúrógépet használjunk.  A fordulatszám tág határok között változhat (600-2000 ford/perc). A szerszám egyenletes, nem túl erős nyomást igényel. A túlzott erőkifejtés nem gyorsítja a fúrást, de a szerszám hamarabb elkopik.
Célszerű vízhűtést alkalmazni. A víz bejutását a kis fúróknál a szerszám kerületén levő spirálhorony, nagy fúrókál a szerszám belsejébe helyezett szivacs biztosítja. A szerszám használatát megkönnyíti a fúróvezető és vízhűtő készülék, amely a kisebb fúrókkal tartozékként is kapható, a nagyobbakhoz pedig megvásárolható.
 
 
 

Száraz gyémántfúró

száraz gyémántfúró

A száraz fúráshoz való szerszám praktikus, nem kell vízhűtéssel bajlódni, mert parafinnal van töltve, amely biztosítja a szükséges kenést. Vezetékes fúrógéppel is használható. A magas hőfokon forrasztott gyémántszemcsék nagy ellenállóképességgel rendelkeznek. A fordulatszám a kis méreteknél kb 2200 ford/perc, a nagyoknál 1100 ford/perc lehet, így gyorsabb, mint a vízhűtéses. A hatszögletű HEXA szár biztonságos befogást garantál.