Weboldalunk a többi webshophoz hasonlóan cookie-kat használ a jó működés és a felhasználók kényelme érdekében. Részletek az Adatkezelési tájékoztatóban.
Termékcsoportok

Gyémántfúró - 7 típus

2022. 11. 18. 11:19:48
Gyémántfúró - 7 típus

Bővült a gyémántfúró választék a Perfor szerszám webshopban. Jelenleg összesen 7 típust kínálunk vízhűtéses, vagy száraz fúráshoz:


A gyémántfúró ideális szerszám kemény burkolólap, gres lap, csempe, porcelán, üveg, márvány és gránit tábla átfúrásához. Jó minőségű, körkörös, kitöredezés-mentes furatokat készít ott, ahol más fúró nem nyújt jó eredményt. 

A vizes gyémántfúrónál az ajánlott fordulatszám 600-2000 ford/perc. Egyenletes, nem túl nagy nyomást igényel. A hűtővíz adagoló és fúróvezető sablon* segíti a fúrást.

A száraz gyémántfúró nem igényel vízhűtést, mert parafinnal van töltve, amely biztosítja a szükséges kenést. Vezetékes fúrógéppel is használható. Magas hőfokon forrasztott gyémántszemcsék. Fordulatszám a kis méreteknél kb 2200 ford/perc, a nagyoknál 1100 ford/perc, így gyorsabb, mint a vízhűtéses. Hatszögletű HEXA szár, vagy M14 csatlakozás sarokcsiszolóhoz, biztonságos befogás.


 

Gyémántfúró típusok


Vizes alapminőség

Hexa szár, Ø 5-25 mm


Vizes Technic minőség

hengeres szár 3 lelepolással, Ø 5-10 mm


Vizes szivacsbetétes

hengeres szár, Ø 35-110 mm

 


Száraz

Hexa szár, Ø 5-10 mm 


Száraz dupla

​hatszög szár, Ø 6-8 mm


Száraz harang

Hexa szár, Ø 20-68 mm 


Száraz, M14 
befogás
sarokcsiszolóhoz, Ø 5-35 mm

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Hírek Szerszám