Weboldalunk a többi webshophoz hasonlóan cookie-kat használ a jó működés és a felhasználók kényelme érdekében. Részletek az Adatkezelési tájékoztatóban.

Kézi szerszámélező eszközök

Perforált gyémántkorong és egyszerű eszközök és készülékek fém- és betonfúrók, körfűrészek, lakatos, építőipari és famegmunkáló szerszámok kézi élezésére
Rendezés:

KSS kézi szerszámélező készülék

Egyszerű készülék fém- és betonfúrók, körfűrészek, egy- és többélű lakatos, építőipari és famegmunkáló szerszámok kézi élezésére.

Az élezés perforált gyémánt koronggal történik, amely kézi fúrógépbe fogható. Forgás közben a perforált korong átlátszónak tűnik, így Ön követni tudja az élezés folyamatát.
(A fúrógép nem tartozik a készülékhez).

 VIDEÓK            Használati utasítás

Raktáron
77.917 Ft+Áfa (98.955 Ft)

Perforált gyémántkorong kézi élezéshez

Fúrógépen vagy sarokcsiszoló gépen használható. A forgó gyémántkorong átlátszónak tűnik, így Ön jól látja az élezés folyamatát (Videó). 

A gyémánt alkalmas a legkeményebb anyagok megmunkálására. Lehetővé teszi a keményfém, az üveg és a kerámia problémamentes megmunkálását is. Tovább..>>

Raktáron
15.910 Ft+Áfa -tól (20.206 Ft)

Gömbcsuklós fúrógéptartó

A fúrógép tetszőleges pozícióban való rögzitésére alkalmas az európai szabvány szerinti 43 mm átmérőjű szorítóbilinccsel. 
Bármelyik szokásos fúrógép típushoz használható.

A gömbcsuklós fúrógéptartót elsősorban a perforált gyémánt élezőkoronghoz ajánljuk. (Videó)

Raktáron
12.062 Ft+Áfa (15.319 Ft)

PRO-FEILER fűrészélező készülék

Körfűrészek és láncfűrészek kézi élezésére alkalmas. (Videó)
A körfűrész lehet gyorsacél, vagy keményfém lapkás, váltakozó fogú. Élezés a fogak homlok- és hátfelületén cserélhető gyémánt reszelővel.

Raktáron
2.590 Ft+Áfa -tól (3.289 Ft)

Precíziós optika LED világítással

A munkaterület optimális, árnyékmentes megvílágítása és 3 dioptriás nagyítás nagy látómezővel. Ideális eszköz olyan precíz munkához, ahol mindkét kézre szükség van (például szerszámélezés).

2-4 hét (általában)
37.296 Ft+Áfa (47.366 Ft)

Kézi szerszámélezés