Weboldalunk a többi webshophoz hasonlóan cookie-kat használ a jó működés és a felhasználók kényelme érdekében. Részletek az Adatkezelési tájékoztatóban.
Termékcsoportok

Furatsorjázó szerszámok

Furatsorjázó BURRAWAY

Ø 2-50 mm furatok elejének és végének sorjázása egy műveletben. Rugózó pengével távolítja el a sorját egy műveletben, a munkadarab megfordítása nélkül. Egyszerűen kezelhető, minden géptípuson használható.

Raktáron

Kúpsüllyesztő 90° HSSE Alu

90° egyélű HSSE gyorsacél kúpsüllyesztő átmenő furattal. Rezgésre nem hajlamos, lágy anyagokhoz és kisgépes sorjázáshoz ideális.

Raktáron

Élletörő maró 90° VHM

90° V-profilú 3-6 élű keményfém maró élletöréshez. Bevonat nélkül általános használatra, HardX bevonattal hőkezelt acélhoz 67 HRc-ig, korrózióálló acélhoz is.

Raktáron

BiFace szögmaró 90° VHM

Keményfém szerszám 45° élletöréshez, sorjázáshoz elöl és hátul. HardX bevonattal acélhoz 67 HRC-ig és koracélhoz is. 

Raktáron

Sorjázó MICRO BURRAWAY

Ø 1,0 - Ø 2,3 mm furatok elejének és végének sorjázása egy műveletben. 

2-4 hét (általában)

BURR-OFF sorjázó szerszám

Ø1,6 mm - 25,8 mm furatok elejének és végének sorjázása a Burraway sorjázóhoz hasonló elven, de hosszabb furatokhoz is alkalmas.

2-4 hét (általában)

GMO sorjázó kis furatokhoz

Precíz és alapos sorjázás keményfém pengével a furat elején és végén, sík és íves peremeken Ø 0,8~15 mm-ig a választékban szereplő modulokat megfelelően összerakva. 

Kérdezzen rá!

ORBITOOL sorjázó keresztfuratokhoz

Keresztfuratok belső sorjázása Ø 3,2 mm-től. A furatok aránya 1:1 is lehet. A sorjázást a rugalmas szárra erősített keményfém maró forgó, bolygó és előre-hátra mozgása végzi. CNC gépen egy- és kétoldalas, kézi csiszológéppel egyoldalas használható.

Raktáron

Burraway tartozékok

Tartalék penge Burraway sorjázóhoz: 
HSS gyorsacélTiN bevonattal nagyobb éltartam, keményfém: merev gépen nagy fordulat, kimagasló éltartam. 

Raktáron