Weboldalunk a többi webshophoz hasonlóan cookie-kat használ a jó működés és a felhasználók kényelme érdekében. Részletek az Adatkezelési tájékoztatóban.

Háromélű kúpsüllyesztő

Háromélű kúpsüllyesztő asztali és állványos fúrógépre, elektromos és akkus kisgépre.

Lásd még ► CNC gépre ajánlott kúpsüllyesztők

Rendezés:

Kúpsüllyesztő készletek

Háromélű és egyélű HSS, HSSE, HSSE8 gyorsacél kúpsüllyesztő készletek hengeres és Hexa hatszög szárral.
Raktáron, vagy 2-3 nap

30° Kúpsüllyesztő HSSE -M439,M4839

Háromélű süllyesztő 30° kúpszöggel. HSSE kobaltos gyorsacél ötvözött acélokhoz és más fémekhez. Kúpsüllyesztésre és szögmarásra is használható. A kopásálló TiN bevonat ötvözött acéloknál is jó éltartamot biztosít.

Raktáron

60° Kúpsüllyesztő HSSE -M432,M4832

Háromélű süllyesztő 60° kúpszöggel. HSSE kobaltos gyorsacél ötvözött acélhoz és más fémekhez. Kúpsüllyesztésre és szögmarásra is használható. TiN bevonat választható. Nagy méretek Morse kúpos szárral.

Raktáron

82° Kúpsüllyesztő HSSE -M434,M4834

Háromélű süllyesztő 82° kúpszöggel amerikai csavarfejekhez. HSSE kobaltos gyorsacél ötvözött acélhoz és más fémekhez. Kúpsüllyesztésre is szögmarásra is használható. 

Raktáron

90° Kúpsüllyesztő HSS -M4307

Ötvözetlen és gyengén ötvözött acélhoz, lágy anyagokhoz. HSS gyorsacél háromélű süllyesztő 90° kúpszöggel. Nagy méretek Morse kúpos szárral.

Raktáron

90° Kúpsüllyesztő HSSE -T316

Egyenes hornyú háromélű kúpsüllyesztő ötvözetlen és ötvözött acélhoz és más fémekhez. HSSE kobaltos gyorsacél, 90° kúpszög. Kézi előtoláshoz optimális könnyen élezhető egyenes él, kedvező ár. 

Raktáron

90° Kúpsüllyesztő HSSE -M431,M4831

Ívelt hornyú háromélű kúpsüllyesztő ötvözött acélhoz és más fémhez. Gépi előtoláshoz optimális. 90° kúpszög, HSSE kobaltos gyorsacél, TiN bevonat választható. Nagy méreteknél lapolt, vagy Morse kúpos szár.

Raktáron

90° Kúpsüllyesztő HSS Hexa -T323

Csavarozógépbe fogható HSS gyorsacél szerszám hatszögletű szárral. A csavarfej süllyesztése és a csavar behajtása ugyanazzal a géppel végezhető. Acélszerkezetek, lemezszekrények, csatlakozók, kapcsolók, fűtő és klímaberendezések szereléséhez.

Raktáron

90° Kúpsüllyesztő HSSE Hexa -M403

Csavarozógépbe fogható háromélű süllyesztő 90° kúpszöggel, 6,35 mm (1/4") hatszögletű befogással. HSSE kobaltos gyorsacél erősen ötvözött acélokhoz és más fémekhez. 

Raktáron

90° Kúpsüllyesztő HSS Weldon19 -T703

Háromélű gyorsacél kúpsüllyesztő Weldon19 befogással. Mágnestalpas fúrógépekbe közetlenül befogható és a magfúró után használható. 

2-3 nap (általában)

120° Kúpsüllyesztő HSSE -M433,M4833

Háromélű süllyesztő 120° kúpszöggel. HSSE kobaltos gyorsacél ötvözött acélhoz és más fémekhez. Kúpsüllyesztésre és szögmarásra is használható. 

Raktáron

Kúpsüllyesztő adapter csigafúróra

Csigafúróra szerelhető 90° HSS gyorsacél adapter. A fúrás és a furat élletörése egy műveletben készül.

Kérdezzen rá!

Kúpsüllyesztő adapter menetfúróra

Menetfúróra szerelhető HSS gyorsacél adapter. A menetfúrás és a furat sorjázása egy műveletben elvégezhető. 

Kérdezzen rá!

Háromélű kúpsüllyesztő