Weboldalunk a többi webshophoz hasonlóan cookie-kat használ a jó működés és a felhasználók kényelme érdekében. Részletek az Adatkezelési tájékoztatóban.

Ponthegesztés lefúró

Rendezés:

Ponthegesztés és lemezfúró HSS -T374

Tivoly TPX típusú HSS gyorsacél lemezfúró ötvözetlen és gyengén ötvözött acéllemezhez. Ponthegesztés lefúrása hagyományos fúrógéppel az alsó lemez sérülése nélkül. Műanyag és alumíniumlemezek átfúrásához is alkalmas. 
Május 31-ig akciós áron!

Katalóguslap

Raktáron

Ponthegesztés lefúró HSSE Co5 -M201

A HSSE kobaltos gyorsacél fúró hagyományos fúrógépbe fogva professzionális használatra való ötvözött acéllemezhez. Két összehegesztett lemez közül a felsőt átfúrja az alsó lemez roncsolása nélkül. 

Katalóguslap

Raktáron

Ponthegesztés lefúró HSSE CarboTiN -M2901

A HSSE kobaltos gyorsacél ponthegesztés lefúró hő- és kopásálló CarboTiN bevonattal nagy szilárdságú acéllemezhez is alkalmas. Két összehegesztett lemez közül a felsőt átfúrja az alsó lemez roncsolása nélkül. 

Katalóguslap

Raktáron

Keményfém ponthegesztés lefúró -M8201

Keményfém fúró nagy szilárdságú acéllemezek ponthegesztéseinek lefúrásához hagyományos fúrógéppel. Különösen alkalmas az új nagyon nagy rugalmasságú (VHEL) fémlemezekhez. Éltartama többszörösen felülmúlja a gyorsacél fúrókét. Ajánlott fordulatszám: 500-800 ford/min.

Katalóguslap

Raktáron

Ponthegesztés lefúró pneumatikus gépbe

Ponthegesztés lefúráshoz pneumatikus ponthegesztés-lefúró gépbe. A szár lelapolása megakadályozza a fúró elfordulását, a végén levő 60° kúp a biztos pozicionálást segíti. 
- M202 - HSSE8 hattyúnyakú gépbe
- M203 - HSSE8 pisztolyfogantyús gépbe
- M2903 - HSSE8 Red'X bevonat
- M8203H - Keményfém Hard'X bevonat

Katalóguslap

Raktáron