Weboldalunk a többi webshophoz hasonlóan cookie-kat használ a jó működés és a felhasználók kényelme érdekében. Részletek az Adatkezelési tájékoztatóban.

Csapos süllyesztő

Kúpos és hengeres csavarfejek helyének kialakításához

Rendezés:

180° Csapos süllyesztő HSSE -M31,M3831

HSSE kobaltos gyorsacél süllyesztő professzionális használatra ötvözött acélhoz és más fémekhez. A vezetőcsappal rendelkező süllyesztő méretei a csavarfejekhez és az alakítószerszámok kilökőtüskéihez igazodnak. Négy féle illesztéssel készül: szoros (s), finom (f), közepes (m), menet magméret (t). A finom illesztés a leggyakoribb. TiN bevonattal kopásállóbb.

Katalóguslap

 
Raktáron

180° Csapos süllyesztő HSSE MK -M33

HSSE kobaltos gyorsacél süllyesztő Morse kúpos szárral a DIN 373 szerint. Professzionális használatra való ötvözött acélhoz és más fémekhez. A vezetőcsappal rendelkező süllyesztő méretei a csavarfejekhez és az alakítószerszámok kilökőtüskéihez igazodnak. Négy féle illesztéssel készül: szoros (s), finom (f), közepes (m), menet magméret (t).

Katalóguslap    Morse kúp méretek

2-4 nap (általában)

180° Keményfém csapos süllyesztő -M8331

Nemesacélhoz, kemény ötvözetekhez és abrazív anyagokhoz is alkalmas. A vezetőcsappal rendelkező süllyesztő méretei megfelelnek a finom illesztésű szabványos csavarfej-férőhelyeknek. 

Katalóguslap

Kérdezzen rá!

90° Csapos süllyesztő HSSE -M32,M3832

HSSE kobaltos gyorsacél csapos süllyesztő professzionális használatra ötvözött acélhoz és más fémekhez. A vezetőcsappal rendelkező süllyesztő méretei a csavarfejekhez és az alakítószerszámok kilökőtüskéihez igazodnak. Négyféle illesztéssel készül: szoros (s), finom (f), közepes (m), menet magméret (t). A finom illesztés a leggyakoribb.

Katalóguslap

Raktáron

Moduláris visszasüllyesztő

A moduláris visszasüllyesztő szerszámmal a munkadarab megfordítása nélkül lehet elvégezni a furat túloldalán levő süllyesztést, valamint használható a ház jellegű munkadarabok belsejében csak furatból elérhető süllyesztésekhez. 

A szerszám használata kézi beavatkozást igényel! A befogótüskét a süllyesztőfej nélkül átvezetjük a furaton, majd egy mozdulattal rátesszük a fejet és elvégezzük a forgácsolást, végül a fejet levéve tudjuk kihúzni a tüskét. ►Működése 

Katalógus     Forgácsolási adat

A süllyesztési méret szerinti csoportok

  • A = Ø 12-26 mm csak visszafelé
  • B = Ø 16-34 mm csak visszafelé
  • C = Ø 24-41 mm előre és visszafelé
  • D = Ø 34-60 mm előre és visszafelé
  • E = Ø 60-80 mm előre és visszafelé
  • F = Ø 82-125 mm előre és visszafelé

A fej és a szár egy csoporton belül illeszkedik, külön-külön lehet rendelni.

Kérdezzen rá!

Modulos csapos süllyesztő és lépcsős fúró

Speciális igények szabványos megoldása. A POLLEDRI moduláris szerszámrendszer segítségével mindössze 400 szabványos elemből több, mint 100.000 féle szerszámot lehet összeállítani. 

A csapos süllyesztők és lépcsős fúrók alkotóelemei három csoportot képeznek:

  • Groupe 0 = Ø 7-24 mm
  • Groupe 1 = Ø 10-40 mm
  • Groupe 2 = Ø 16-75 mm

Minden kombináció lehetséges egy-egy csoporton belül, de a három csoport egymással nem kompatibilis.

Katalógus    

Kérdezzen rá!

Forgó-lengő üregelő szerszám -négyzet,hatszög

Négyzet és hatszög keresztmetszetű furatok megmunkálásához. Esztergán, vagy forgóüregelő gépen használható.

Katalóguslap  

A forgóüregeléshez, más néven lengőüregeléshez egy speciális tartó szükséges, amely a szerszámot 1° szögben elbillentve tartja. Az előfúrt munkadarab és a szerszám azonos sebességgel forog. Az 1° elbillentés következtében fordulatonként egyszer minden élcsúcs egymás után kapcsolatba kerül az anyaggal és egy kicsit haladva tovább vési a profilt a gép teljes előtoló erejét kihasználva. 

Raktáron

A vezetőcsap az előre kifúrt furatba illeszkedve megvezeti a szerszámot, így biztosítva a furat és a süllyesztés egytengelyűségét. Az illesztés lehet szoros, finom, közepes és magfurathoz való.

 ?  HSSE, TiN, MK,                                  Lásd még: Lépcsős fúró