Weboldalunk a többi webshophoz hasonlóan cookie-kat használ a jó működés és a felhasználók kényelme érdekében. Részletek az Adatkezelési tájékoztatóban.

Csapos süllyesztő

Kúpos és hengeres csavarfejek helyének kialakításához

Rendezés:

Csapos süllyesztő 180° HSSE

HSSE kobaltos gyorsacél süllyesztő vezetőcsappal, ötvözött acélhoz és más fémekhez. Négy féle illesztéssel készül: szoros (s), finom (f), közepes (m), menet magméret (t). 

Raktáron

Csapos süllyesztő 180° MK HSSE

HSSE gyorsacél süllyesztő vezetőcsappal és Morse kúpos szárral. Négy féle illesztés.

2-4 nap (általában)

Csapos süllyesztő 180° VHM

Nemesacélhoz, kemény ötvözetekhez és abrazív anyagokhoz is alkalmas. A vezetőcsappal rendelkező süllyesztő méretei megfelelnek a finom illesztésű szabványos csavarfej-férőhelyeknek. 

Lásd méretenként

Csapos süllyesztő 90° HSSE

HSSE kobaltos gyorsacél csapos süllyesztő ötvözött acélhoz és más fémekhez. Négyféle illesztéssel készül: szoros (s), finom (f), közepes (m), menet magméret (t). 

Raktáron

Forgó-lengő üregelő szerszám

Négyzet és hatszög keresztmetszetű furatok megmunkálásához. Esztergán, vagy forgóüregelő gépen használható.

Raktáron

Moduláris visszasüllyesztő

A moduláris visszasüllyesztővel a munkadarab megfordítása nélkül lehet elvégezni a furat túloldalán, vagy a ház belsejében  levő süllyesztést. Kézi beavatkozást igényel!

Lásd méretenként

Modulos csapos süllyesztő és lépcsős fúró

Speciális igények szabványos megoldása. 400 szabványos elemből több, mint 100.000 féle csapos süllyesztőt ill. lépcsős fúrót lehet összeállítani. 

Lásd méretenként

A vezetőcsap az előre kifúrt furatba illeszkedve megvezeti a szerszámot, így biztosítva a furat és a süllyesztés egytengelyűségét. Az illesztés lehet szoros, finom, közepes és magfurathoz való.

 ?  HSSE, TiN, MK,                                  Lásd még: Lépcsős fúró