Weboldalunk a többi webshophoz hasonlóan cookie-kat használ a jó működés és a felhasználók kényelme érdekében. Részletek az Adatkezelési tájékoztatóban.

Fafúrószár és süllyesztő

STANDARD ► PRO ► TECHNIC
(jó > jobb > még jobb)

    Fafúrószár készletek               Fához is ajánlott csigafúró           
Rendezés:

Fafúró Standard -F003

Háromhegyű fafúró központosító csúccsal általános használatra. Köszörült élek, hengerelt horony.

Katalóguslap

Raktáron

Fafúró PRO -F038,F638

Kemény- és puhafa, forgácslemez gyors, pontos tiszta fúrása. Köszörült hornyú fafúró, igényes használatra. A központosító csúcs jó megvezetést biztosít.

Katalóguslap

Raktáron

Fafúró Technic -F640

Gyorsacél csigafúró keményfához, kompozithoz és fémborítású falapok termelékeny fúrásához.

Első helyen a német teszten..>

Katalóguslap   

Raktáron

2in1 fa- és fémfúró Technic -F044

Fém és falemez együttes fúrásához, keményfához és egzotikus fákhoz, alumínium profilokhoz, fémlemezekhez. Használja a kézi fúrógép maximális fordulatszámát!

2-3 nap (általában)

4-élű fafúró -F027

Ács és asztalos munkához: puhafa, keményfa, nagyon kemény és egzotikus faanyag, laminált munkalap, gerenda fúrása. Négyélű fafúró HEXA befogás, stabil fúróvezetés, jó forgácskihordás.

Katalóguslap 

Raktáron

Lapos fafúró -F025

Közepesen kemény és puha fához, könnyűszerkezetes anyagokhoz, gipszkartonhoz, gázbetonhoz. Lapos fúró központosító csúccsal, csavarozó- és akkus fúrógéphez is.

Katalóguslap

Raktáron

Állítható fafúró 15-45 mm -F010

Állítható lapos fafúró központosító csúccsal közepesen kemény és puha fához, könnyűszerkezetes anyagokhoz, gipszkartonhoz, gázbetonhoz.

Katalóguslap

Raktáron

Fafúró Hexa -F037

Fúró-csavarózógépbe közvetlenül befogható szerszám hatszög szárral. Puhafához ajánlott.

Katalóguslap

Raktáron

Hosszú fafúró 200..400 mm

200 - 250 - 300 - 400 mm  hosszú edzett polírozott fafúrószár köszörült horonnyal. Gyors, pontos, tiszta fúrás kemény és puhafában, forgácslemezekben. A központosító csúcs jó megvezetést biztosít. 

Katalóguslap

Raktáron

Gerendafúró 200..600 mm

L200 - L450 - L600 mm hosszú gerendafúró (ácsfúró) kemény és puha gerendák, homlokfák mélyfúrásához. A központosító hegy pontos megfúrást tesz lehetővé. Nagyobb fúróknál csapolt szár. 

Katalóguslap

Raktáron

Gerendafúró SDS+ 200..450 mm

Gerendafúró (ácsfúró) SDS+ befogással, kemény és puha gerendák, homlokfák mélyfúrásához. A központosító hegy pontos megfúrást tesz lehetővé.

Katalóguslap

Kérdezzen rá!

Keményfém fenékfúró fához -F024

Keményfém fenékfúró a bútorok csuklópántjának besüllyesztéséhez. Hengeres szár: 8 mm

  Katalóguslap

Raktáron

Forstner fúró -F046

Fenékfuratok precíz besüllyesztéséhez, átmenő furatok kitöredezés-mentes fúrásához. Többélű faipari szerszám csuklópántok, zsanérok beépítéséhez, kábelcsövek, tömlők átvezetéséhez. Hatszög szár.

Katalóguslap

Raktáron

Gipszkarton fúró

A gipszkarton, a fémsín és a faoszlop átfúrása egy műveletben. HSS gyorsacél fúró hatszög szárral. Ütvefúrással is használható.

Katalóguslap

Raktáron

Süllyesztő és ütköző fafúróhoz

Fafúróra szerelhető süllyesztő mélységütközővel. Azonos mélységű fúrás és csavarfej-süllyesztés egy lépésben. Sorozatos intenzív csavarozáshoz. Csavarozógépbe közvetlenül befogható hatszög szár.

Raktáron

Fafúró kúpsüllyesztővel

Szerelhető szerszám puhafához és rétegelt falemezhez. Egy műveletben a csavarhely kifúrása és a 90° kúp besüllyesztése max. Ø16 mm-ig. A fúrás mélysége állítható. Csavarozógépbe fogható.

Katalóguslap

Raktáron

3 részes fafúró-süllyesztő készlet

Ø3-4-5 mm fafúró Ø16 mm 90°süllyesztővel.
A süllyesztett csavarfejek helyének kifúrását és 90° kúpos besüllyesztését egy műveletben végzi. Puhafához és rétegelt falemezhez ajánlott. Hexa hatszög szár.

Raktáron

8 részes fafúró-süllyesztő-bit készlet

Fafúró Ø3 és Ø4 mm 90°süllyesztővel. 
Bitek: PZ2, TX25, bittartó, imbuszkulcs. 
A csavarhely kifúrását és 90° kúpos besüllyesztését egy műveletben végzi. Puhafához és rétegelt falemezhez. 

Raktáron

Kúpsüllyesztő fához 90°

90° kúpszög, élek tompításához és csavarfejek besüllyesztéséhez. Hexa szár: 6,35 mm hatszög, csavarozógépbe is fogható.

Raktáron

Körkivágó fához Standard -T5201

Keményfa, puhafa és rétegelt falemez Ø25-95 mm kör alakú kivágására való. HSC szénacél körkivágó, más néven lyukfűrész. A furat helyzetét a középén levő vezetőfúró biztosítja.

Katalóguslap

Raktáron

Körkivágó HSS BiM -T5203

Acél és korrózióálló acél lemezek, fa- és műanyaglapok Ø19-102 mm kör alakú kivágására való. HSS-Bimetál. A furat helyzetét körkivágó közepén levő vezetőfúró biztosítja.

Katalógus   Ajánlott fordulat

Raktáron

Fúrótokmány 0.5-6 mm -Hexa

Csavarozó gépekre ajánlott tokmány az előfúrás egyszerűsítéséhez. Kulcs nélküli szorítás. Mérettartomány: 0,5 - 6 mm. Befogószár: Hexa (6,35 mm hatszög)

Katalóguslap

Raktáron

Fafúró hosszabbító

Hexa 6,35 hatszög csatlakozás, pontosan illeszkedik a lapos fafúró szárához.

Raktáron

Pilot - fúróvezető és porgyüjtő

Ø 4-12 mm. Jó segédeszköz csempe, műanyag, fa, beton és tégla fúrásánál. Merőleges furatok, összegyűjti a port. Különösen hasznos csúszós felületen, ahol jól tapad, mert alja gumírozott. 

Raktáron

 

Tudnivalók a fafúrásról és a fafúrókról

F640 - TECHNIC FAFÚRÓ

Az F640 típus a legkorszerűbb fafúró. Gyorsacél csigafúró széles horonnyal és központosító csúccsal, mélységjelöléssel, professzionális használatra. Optimális fúró keményfához, fa-műanyag kompozitokhoz (WPC), fa- és fémlemez együtt fúrásához és műanyagokhoz. Élettartama a hagyományos fafúró háromszorosa, 50%-kal gyorsabb fúrás kisebb erővel. A központosító csúcs nagyobb pontosságot biztosít, ferde furatok közvetlen bekezdéséhez is alkalmas, a széles horony pedig elősegíti a jó forgácskihordást mély furatból is.

F640 TECHNIC fafúró

FafúrásF027 - NÉGYÉLŰ FAFÚRÓ

Négyélű fafúró ács és asztalos munkához. Puhafához, keményfához, nagyon kemény és egzotikus faanyaghoz, laminált munkalapokhoz, gerendához. A központosító csúcs jól megvezeti a fúrót, a négy él pedig jó stabilitást biztosít a fúrása során. Tripla horony, jó forgáskihordás, gyors fúrás. Befogás: HEXA hatszög szár.

4-élű fafúró

Fafúrás

Hexa csatlakozás


 

KÖRKIVÁGÓ

Más néven lyukfűrész, vagy koronafúró. HSS-Bimetál, fém-, fa- és műanyaglemezhez. Nagyobb átmérőjű kör alakú furatok kivágására való. A körkivágó megvezetését a szerszámtartó közepébe fogott csigafúró (központfúró) végzi.  

Körkivágó 


FAFÚRÓ + KÚPSÜLLYESZTŐ

A fafúró kúpsüllyesztővel egy olyan szerelhető szerszám, amely egy fafúróból és egy arra illeszkedő furatos kúpsüllyesztőből áll. A süllyesztett csavarfejek helyének kifúrását és 90° kúpos besüllyesztését egy műveletben végzi. A fúrás mélysége állítható. Puhafához és rétegelt falemezhez ajánlott.

Fafúró süllyesztővel

Fafúró kúpsüllyesztővel

 HOSSZÚ GERENDAFÚRÓK

200 mm - 450 mm - 600 mm hossz. Gerendafúró (ácsfúró) kemény és puha gerendák, homlokfák mélyfúrásához. A központosító hegy pontos megfúrást tesz lehetővé. Hexa (hatszög), vagy SDS+ befogás. Nagyobb fúróknál csapolt szár. 

 


FAFÚRÓ KÉSZLETEK

Fafúró készlet