Weboldalunk a többi webshophoz hasonlóan cookie-kat használ a jó működés és a felhasználók kényelme érdekében. Részletek az Adatkezelési tájékoztatóban.

UNC-UNF gépi menetfúró

Amerikai menethez az ANSI (USA) szabvány szerint

Menetméretek

Rendezés:

UNC,UNF - Gépi menetfúró HSSE e.h. -A202,A302

HSSE kobaltos gyorsacél gépi menetfúró egyenes horonnyal és forgácsterelővel (B bekezdőkúp). Ipari használatra ajánlott ötvözetlen és ötvözött acélhoz, alumíniumhoz és más fémekhez. Átmenő furatokhoz való.  

Katalóguslap     Forgácsolási adat

 
Raktáron

UNC,UNF - Gépi menetfúró HSSE 35° -A205,305

HSSE kobaltos gyorsacél gépi menetfúró csavart horonnyal (C bekezdőkúp). Ipari használatra ajánlott ötvözetlen és ötvözött acélhoz, alumíniumhoz és más fémekhez. Zsákfuratokhoz való, a forgács hátrafelé távozik. 

Katalóguslap     Forgácsolási adat

 
Raktáron

UNC,UNF - Gépi menetfúró TiN e.h. -ST2

HSSE kobaltos gyorsacél gépi menetfúró TiN bevonattal, forgácsterelővel átmenő furatba. STEEL - intenzív használatra ajánlott ötvözött acélhoz 1300 MPa-ig. 

Katalóguslap    Forgácsolási adat

 
Raktáron

UNC,UNF - Gépi menetfúró TiN 35° -ST5

HSSE gépi menetfúró TiN bevonattal, csavart horonnyal, zsákfuratba. STEEL - intenzív forgácsoláshoz ajánlott ötvözött acélhoz 1300 MPa-ig.

Katalóguslap      Forgácsolási adat

 
Raktáron

UNC,UNF - Gépi menetfúró INOX e.h. - IT2

Gépi menetfúró HSSEE porkohászati gyorsacélból, kopásálló TiCN MP bevonattal, forgácsterelővel. Átmenő furatba ajánlott. INOX -  erősen ötvözött, korrózióálló acélhoz és más nehezen forgácsolható ötvözetekhez. A hátrafelé kúpos kialakítás csökkenti a tapadást.  

Katalóguslap     Forgácsolási adat

 
2-3 nap (általában)

UNC,UNF - Gépi menetfúró INOX 35° - IT5

Gépi menetfúró HSSEE porkohászati gyorsacélból, kopásálló TiCN MP bevonattal, csavart horonnyal. Zsákfuratba ajánlott. INOX - erősen ötvözött, korrózióálló acélhoz és más nehezen forgácsolható ötvözetekhez. A hátrafelé kúpos kialakítás csökkenti a tapadást.  

Katalóguslap      Forgácsolási adat

 
Raktáron

UNC,UNF - Gépi menetfúró ALU e.h. -AT2

Gépi menetfúró átmenő furatba alumíniumhoz. A ritkított profilú kialakítás csökkenti a tapadást, a kopásálló TiN bevonat növeli a szerszám élettartamát. 

Katalóguslap      Forgácsolási adat

 
2-3 nap (általában)

UNC,UNF - Gépi menetfúró ALU 35° -AT5

Alumínium-ötvözetek intenzív forgácsolásához optimális gépi menetfúró csavart horonnyal. Zsákfuratba ajánlott. A ritkított profilú kialakítás csökkenti a tapadást, a kopásálló TiN bevonat növeli a szerszám élettartamát.  

Katalóguslap     Forgácsolási adat

 
2-3 nap (általában)

UNC,UNF - Gépi menetfúró öntöttvashoz - CT1

Öntöttvashoz optimális nagy teljesítményű gépi menetfúró HSSEE porkohászati gyorsacél kopásálló és tapadásgátló TiCN bevonattal.

Katalóguslap     Forgácsolási adat

 
2-3 nap (általában)

UNC,UNF - Gépi menetfúró BRONZ -BT1

Bronzhoz optimális gépi menetfúró.  

Katalóguslap     Forgácsolási adat

 
2-3 nap (általában)

8-UN és UNEF gépi menetfúró

HSSE kobaltos gyorsacél gépi menetfúrók egyenes és csavart horonnyal.

Méretek a katalóguslapon.

Katalóguslap

Kérdezzen rá!

UNC,UNF - Menetformázó

Képlékeny menetalakító szerszám 10-12%-nál nagyobb fajlagos nyúlású acélhoz. A menetfúráshoz képest termelékenyebb, nagyobb élettartamú, kisebb a törésveszély, erősebb a menet. Ügyeljünk a helyes előfúrási méretre és arra, hogy a kenés folyamatos legyen. 

Katalógus UNC    Katalógus UNF

Kérdezzen rá!

_

Az amerikai menetek a metrikushoz hasonlóan 60° profillal rendelkeznek, a menetátmérő kisebb meneteknél sorszámmal, nagyobbaknál collban van megadva, a menetemelkedés az egy collra jutó menetprofilok számát jelenti (TPI, Thread Per Inch). Gépi menetfúrásnál átmenő furathoz egyenes horony terelőéllel, zsákfurathoz csavart horony ajánlott. Nehezen forgácsolható anyagokhoz HSSEE porkohászati menetfúrók. Kis méreteknél az erősített szárú szerszám merevebb, csak mély meneteknél indokolt az áteső szárú használata.

-        

Menetméretek        

Forgácsolási adatok