Weboldalunk a többi webshophoz hasonlóan cookie-kat használ a jó működés és a felhasználók kényelme érdekében. Részletek az Adatkezelési tájékoztatóban.

Modul-R tengelyvég megmunkáló fej

Központfúrás + élletörés + oldalazás egyszerre

Alkalmazási területe: tengelyek, rudak, csapok és csövek végének megmunkálása. Egyidőben elvégez 3 műveletet: a központfúrást, a tengelyvég oldalazását és az élletörést. Előnyei: - állandó mélységű csúcsfurat - gépi idő megtakarítás - kevesebb szerszám és szerszámcsere - egyszerű, merev kialaítás közepes és nagy sorozatokhoz - állítható méret, kis sorozatokhoz is megéri.

Rendezés:

Modul-R tengelyvég megmunkáló 7-20 mm

A Modul-R tengelyvég megmunkáló fej egyidőben elvégez 3 műveletet: a központfúrást, a tengelyvég oldalazását és az élletörést. Infó ►

Katalóguslap        Videó

2-4 nap (általában)

Modul-R tengelyvég megmunkáló 7-51 mm

A Modul-R tengelyvég megmunkáló fej egyidőben elvégez 3 műveletet: a központfúrást, a tengelyvég oldalazását és az élletörést. Infó ►

Katalóguslap      Videó

2-4 nap (általában)

Központfúró HSSE lapolt, A alak -M0290,M0890

HSSE központfúró 60° kúpszöggel ISO 6411 (DIN 332) szerinti csúcsfészekhez. A lelapolt szárú központfúrókkal a központfúrás és a homlokesztergálás egy műveletben elvégezhető. TiN bevonattal nagyobb sebesség és éltartam.

Katalóguslap    Forgácsolási adatok

Kérdezzen rá!

Központfúró HSSE lapolt, B alak -M0292,M0892

60°/120° kúpszögű HSSE központfúró ISO 6411 (DIN 332) szerinti csúcsfészekhez. A 120° kúpszögű védősüllyesztő fokozott pontossági követelmények esetén ajánlott, mert megakadályozza a perem sérülését vagy deformálódását. Automatikus adagolásnál a védőkúp könnyíti az alkatrészek megfogását. A lelapolt szárú központfúrókkal a központfúrás és a homlokesztergálás egy műveletben elvégezhető.

Katalóguslap     Forgácsolási adat

Kérdezzen rá!

Központfúró HSSE lapolt, R alak -M0291,M0891

HSSE központfúró rádiuszos kúppal, ISO 6411 (DIN 332) szerinti csúcsfészekhez. A rádiusz csökkenti a törésveszélyt, a vonal menti felfekvés révén jobban központosít és a védősüllyesztő előnyeit is nyújtja. A lelapolt szárú központfúrókkal a központfúrás és a homlokesztergálás egy műveletben elvégezhető. 

Katalóguslap      Forgácsolási adatok

Kérdezzen rá!

 

 

A Modul-R tengelyvég megmunkáló fejek 1-1 lapkát tartalmaznak, de a központfúró tartó perselyt és a központfúrót külön kell megrendelni a kívánt csúcsfészek alakja és mérete szerint.