Weboldalunk a többi webshophoz hasonlóan cookie-kat használ a jó működés és a felhasználók kényelme érdekében. Részletek az Adatkezelési tájékoztatóban.

Lépcsős csigafúró és központfúró


Menet magfurathoz
M254, M8254H


Kúpos csavarfejhez
M255, M2755, M257


Hengeres csavarfejhez
M256, M2756

Tengelyvég
DA (60°)

Tengelyvég
DR

Tengelyvég
DB (120°)
Rendezés:

Lépcsősfúró HSSE 90° menetmaghoz -M254,M2754

A menetmag fúrás és kúpsüllyesztés ezzel a szerszámmal összevonható egy műveletbe. Merev szerszám, CNC gépekre is alkalmas. RedX hő- és kopásálló bevonattal korrózióálló és erősen ötvözött előhőkezelt acélokhoz is ajánlott. 

Raktáron

Keményfém lépcsősfúró 90° -M8254H

MENETMAG FÚRÁS ÉS KÚPSÜLLYESZTÉS.
VHM +HardX. Nagy teljesítményű szerszám CNC gépre, amellyel a menetfúrás előtti magfúrás és kúpsüllyesztés összevonható egy műveletbe. Erősen ötvözött és hőkezelt acélokhoz is alkalmas 67 HRC keménységig. 

Raktáron

Lépcsősfúró HSSE 90° csavarfejhez -M255,M2755

HSSE kobaltos gyorsacél lépcsős csigafúró kúpos fejű csavarok férőhelyének fúrásához. Rövid kialakítás, nagy merevség, garantált egytengelyűség. CNC gépre is ajánlott szerszám. RedX hő- és kopásálló bevonattal korrózióálló és erősen ötvözött előhőkezelt acélokhoz is alkalmas. 

Raktáron

Lépcsősfúró HSSE 180° csavarfejhez -M256,M2756

HSSE kobaltos gyorsacél lépcsős csigafúró hengeres fejű csavarok férőhelyének fúrásához. Rövid kialakítás, nagy merevség, garantált egytengelyűség. CNC gépre is ajánlott szerszám. RedX hő- és kopásálló bevonattal korrózióálló és erősen ötvözött előhőkezelt acélokhoz is alkalmas. 

Raktáron

Hosszú lépcsősfúró HSSE 90° csavarfejhez -M257

HSSE kobaltos gyorsacél csigafúró 30 mm dolgozó hosszal. Kúpos fejű csavarok férőhelyének fúrásához. Hosszú kialakítás mély furatokhoz, vagy nehezen elérhető helyen, garantált egytengelyűség. Alumínium és acélszerkezetek installálásánál használják. 

Raktáron

Lépcsősfúró HSS 90° hosszú - T150,T151

HSS gyorsacél lépcsős csigafúró kúpos csavarfej süllyesztéshez 90° lépcsővel DIN 8374 szerinti méretekkel általános használatra.

2-3 nap (általában)

Lépcsősfúró HSS 180° hosszú - T152

HSS gyorsacél lépcsős csigafúró hengeres csavarfej süllyesztéshez 180° lépcsővel DIN8376 szerinti méretekkel általános használatra.

2-3 nap (általában)

Lépcsősfúró menetmaghoz HSS 90° hosszú - T153

HSS gyorsacél lépcsős csigafúró 90° lépcsővel menetmag furatok fúrásához és kúpsüllyesztéshez DIN 8378 szerinti méretekkel általános használatra.

2-3 nap (általában)

Lépcsős központfúró DA -M0285,M0280

60° HSSE kombinált központfúró menetes furathoz. Az alábbi műveletek összevonására való: magfurat készítés a menethez, süllyesztés a menet bekezdéséhez, csúcsfészek készítés. Fő felhasználási területe: villamos motorok, szivattyúk, hajtóművek tengelyeinek központfúrása és fúrása.  

2-4 nap (általában)

Lépcsős központfúró DR alak -M0287,M0288

HSSE kombinált központfúró rádiuszos kúppal menetes furathoz. Az alábbi műveleteket összevonására való: - magfurat készítés a menethez, süllyesztés a menet bekezdéséhez, csúcsfurat készítés. A rádiusz csökkenti a törésveszélyt, jobban központosít. Fő felhasználási területe: villamos motorok, szivattyúk, hajtóművek tengelyeinek központfúrása és fúrása. 

Raktáron

Lépcsős központfúró DB -M0283,M0284

HSSE kombinált központfúró 60°/120° védősüllyesztővel - menetes tengelyvégek magfuratának és csúcsfészkének elkészítéséhez. A védősüllyesztő megakadályozza a perem kicsorbulását és automatikus gyártásnál segíti a robotot.

Kérdezzen rá!

Modulos csapos süllyesztő és lépcsős fúró

Speciális igények szabványos megoldása. 400 szabványos elemből több, mint 100.000 féle csapos süllyesztőt ill. lépcsős fúrót lehet összeállítani. 

Kérdezzen rá!

90° központfúró HSS -M15

HSS központfúró. Ötvözetlen és ötvözött acélhoz és más fémekhez.

Raktáron

A lépcsős csigafúrók használatával garantáltan egytengelyű furatokat kapunk. Két szerszám helyett egyet használunk, a művelet-összevonás időmegtakarítást eredményez, a rövid kialakítás nagy stabilitást, termelékenységet és költségcsökkent jelent.

       

.

A lépcsős központfúrók menetes tengelyvégek megmunkálását végzik, egy műveletbe összevonva a csúcsfészek és a menet megfuratának kifúrását.

      


A lelapolt szárú központfúrókkal a központfúrás és a homlokesztergálás egy műveletben elvégezhető a Modul-R szerszámmal.